Tømrerarbejde

Kompletbyg påtager sig alle former for tømreropgaver. F.eks. kan nævnes:

renovering
Renovering

Hvis du trænger til forandring af boligen kan en renovering af de vante rammer ofte være løsningen. Et nyt gulv, nye døre og vinduer eller lofter i gips, træ eller noget helt tredje, giver nyt liv til dit hjem. Efterisolering kan i mange tilfælde også gøre stor forskel i boligens energiforbrug. I Kompletbyg står vi altid klar med en faglig kompetent rådgivning og inspiration til projektet.

nybyg
Nybyg

I nybyggeri er det en udfordring at visualisere kundens forventninger og realisere dem i høj kvalitet til en fair pris.
I kompletbyg arbejder vi ikke med typehuse, men går målrettet efter en skræddersyet løsning der kombinerer dine forventninger med solidt håndværk.

tegning
3D visualisering

Når man forestiller sig hvordan et kommende byggeri kommer til at se ud kan det tit være svært uden en tegning eller et billede at forholde sig til.
Formålet med 3d visualisering er at få dine overvejelser og ideer om et kommende projekt ned på papir så byggeriet bliver mere håndgribeligt.
Dette anbefales naturligvis kun i tilfælde hvor behovet er derfor, og beslutningen træffes altid i samråd med dig.

tilbyg
Tilbyg

En tilbygning er i dag blevet et element der ofte kommer på tale i forbindelse med køb af nyt hus. Vores behov for rummelighed og intelligent indretning er nutildags markant anderledes end tidligere generationers. Vejen fra idé til realitet starter med en dialog. Måske ligger drømmeboligen lige om hjørnet med tilføjelsen af et ekstra rum eller et nyt lyst køkken. Vi sørger selfølgeligt også for arbejdet med byggeansøgningen.

udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer

Vi foretager professionel montage og fugearbejde. Kvalitetsvinduer skaffes fra de bedste leverandører.

efterisolering

Efterisolering

Vi følger de nye regler for isoleringsarbejde.

Kontakt os

Spørg endelig!

Felter markerede med * er påkrævet.