Murerarbejde

Vi tilbyder alle slags løsninger inden for murer arbejde, så hvad enten vi taler om badeværelser, tilbygning, renovering eller nybyg, er vi firmaet der kan hjælpe.
Vi går op i at vores aftaler bliver overholdt og det er vigtigt for os at kunden står tilbage med en god fornemmelse. Kompetent rådgivning gives under hele forløbet og der benyttes kun velkvalificeret arbejdskraft - selvfølgelig til en fair pris!

reparation af murværk
Reparation af murværk

For at holde fugt og råd ude fra hulmuren er det yderst vigtigt at facaden er intakt. En revnet sten kan være årsag til fugt i væggen samt ubudne gæster i form af fx hussvamp. Tjek altid dine sten og fuger.

fugning
Fugning/omfugning

Korrekt fugning af huset er vigtigt og beskytter muren mod indtrængning af fugt, kulde og murbier. Hvis fugen er begyndt at blive blød og hullet, burde man begynde at spekulere på at få omfuget. De tydelige tegn kan være sprækker og afskalning af fuger. Resultaterne efter omfugning er ofte forbløffende og giver et udseende af et friskt og nyere hus.

nybyg
Filtsning/vandskuring

Med filtsning er der mange muligheder. Skarpe hjørner og flotte kornede vægge eller fornemmelsen af stenens struktur i væggen mens strøgene af kornene kan anes gennem den malede væg. Filtsning er også yderst populært udvendigt på huse hvis sten har set bedre dage eller for at lægge den afsluttende behandling på pudsen.

badeværelser
Badeværelser

Vi har gode kompetencer indenfor moderne baderum og opfylder selvfølgelig nye normer omkring isolering og vådrumssikring. Vores indgående samarbejde med forskellige fliseleverandører gør os i stand til at levere optimal kvalitet til en god pris. VVS arbejdet udføres af autoriseret samarbejdspartner.

Kontakt os

Spørg endelig!

Felter markerede med * er påkrævet.